Rangschikking van producten voor het reinigen van het lichaam

#1
Produkt 1
Detoxyn

Detoxyn is een supplement dat de natuurlijke ontgifting van het lichaam ondersteunt. Het supplement bevat 11 ingrediënten die samenwerken om een doeltreffend complex te vormen dat helpt toxines te verwijderen en 'ongewenste bewoners' te inactiveren. Detoxyn bestrijdt doeltreffend chronische vermoeidheid, verhoogt de weerstand van het lichaam en verlicht allergieverschijnselen. Het preparaat verbetert doeltreffend het spijsverteringscomfort en verfrist de adem. Het grote voordeel is de natuurlijke samenstelling: Choline, DigeZyme, Canadese Bitterwortel.

Bestel nu - Detoxyn
#2
Produkt 2
Spirulin Plus

Bereiding op basis van spirulina. Dit is een alg met rijke voedingswaarden en een breed scala aan gezondheidsbevorderende effecten. Spirulina werd een hit op de supplementenmarkt toen de doeltreffende werking ervan op het menselijk immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel werd ontdekt. Spiruli Plus onderscheidt zich van vele preparaten van dit type doordat het de kracht van spirulina combineert met andere algen met een vergelijkbare werking (chlorella) en verschillende waardevolle ingrediënten zoals alfalfa, paardenbloem, groene thee, brandnetel en zink. Al deze stoffen zijn zeer geschikt om het lichaam te ontzuren, het urine- en darmstelsel te stimuleren, de stofwisseling te versnellen, het gewicht te verminderen, de eetlust te onderdrukken en de energie te verhogen.

Bestel nu Spirulin Plus
#3
Produkt 3
Fibre Select

Fibre Select Vital Fibre is een reinigingsproduct met een complexe samenstelling. Het herstelt het zuur-base-evenwicht, ondersteunt het behoud ervan en voert afvalstoffen uit het lichaam af. Het bevat een aantal plantenextracten: Appelvezels, Oligofructose uit cichoreiwortel, Guargom, Auberginezaadschil. De samenstelling is erop gericht schadelijke stoffen uit het lichaam te verwijderen, het gevoel van vermoeidheid weg te nemen, de conditie van de huid en de nagels te verbeteren en het gewicht te verminderen.

Bestel nu - Fibre Select
Zdjęcie

Ik voelde me vreselijk, ik kwam aan en ik wist niet wat er aan de hand was, en de dokter wist ook niets te vertellen. Toen op een dag een vriend verlegen opperde dat het misschien verzuring was. En dat er een effectief supplement voor was, Detoxyn. Ik besloot het te proberen en na een paar weken was ik anders... meer energie, beter humeur, geen verkoudheden en ik verloor 5 kg. Geweldig.

Zie meer >>

Zdjęcie

Ik heb nooit de tijd genomen om voor mijn gezondheid te zorgen. Weet je, een man is een man. En al die koffie, bier, fast food, snoepjes namen hun wraak. Ik verzuurde mijn lichaam, ik voelde me ziek en oud, en ik ben 42 jaar oud. Ik zag een advertentie voor Detoxyn op het internet, las het en kocht het. Ik hou van het internet voor zulke informatie, vandaag voel ik me veel beter en jonger!

Zie meer >>

Zdjęcie

De laatste drie maanden waren vreselijk voor me. Mijn lichaam was verzuurd en ik voelde me vreselijk. Ik nam nog een supplement en niets. Toen ik over Detoxyn las, besloot ik dat dit de laatste poging was en dan naar de dokter. En het was de laatste poging, want al na een maand voelde ik me beter, en toen viel ik zelfs af. Ik raad het aan!

Zie meer >>

Het lichaam zuiveren van gifstoffen
. Het is nu mode geworden om zogenaamde reinigingsbehandelingen uit te voeren. Iedereen schijnt te denken dat ze zichzelf moeten reinigen. Het is de moeite waard om hier bij het begin te vermelden dat een goed werkend en gezond organisme in staat is om zichzelf te reinigen, en dat het dat regelmatig doet, omdat het daarvoor verschillende organen heeft, zoals de lever. Dit doet niets af aan het feit dat in bepaalde situaties pathologische verontreiniging van het organisme kan optreden. Als gevolg van sterke en voortdurende stress, gebrek aan voldoende contact met de frisse lucht, onjuiste voeding of verschillende soorten stimulerende middelen kan het lichaam verschillende chemische stoffen en toxines verzamelen. Dus hoe kom je van ze af? Nou, er zijn een paar manieren. Het lichaam kan zeker worden gereinigd met behulp van verschillende voedingssupplementen - b.v. tabletten of thee - maar alvorens naar dergelijke producten te grijpen, is het de moeite waard om voor de basis te zorgen, en dat zullen de voeding en de lichaamsbeweging zijn, d.w.z. elementen die deel uitmaken van het dagelijks leven van ieder mens. Pas als deze zaken op orde zijn, kunnen we aan suppletie denken. Er moet altijd worden benadrukt dat het slechts een aanvulling is, en niet de basis van een gezond leven.

Een dieet dat gezond is voor de darmen
. De darmen kunnen zichzelf heel goed reinigen. Het enige wat u hoeft te doen is hen hierbij een beetje te helpen en te steunen in plaats van hen te overstelpen met snoep, vet voedsel en andere bewerkte producten. Meestal zijn de eenvoudigste oplossingen het doeltreffendst, zodat gespecialiseerde en dure supplementen met succes kunnen worden vervangen door gewoon een gezonde voeding voor de darmen. Bepaalde producten moeten daarop worden vermeden. Het is niet voldoende om alleen te eten wat goed is, maar u moet ook die dingen laten staan die het stofwisselingssysteem schaden en die het hele organisme slechter doen functioneren. Bijzonder schadelijk in dit opzicht zijn natuurlijk snoepjes. Bijna iedereen vindt ze lekker, maar afgezien van hun smaak hebben ze niets goeds in zich. Gewone snoepjes boordevol suiker kunnen beter worden vervangen door snoepjes die je zelf klaarmaakt of waarin de suiker is vervangen door minder schadelijke xylitol. Er zitten ook veel giftige stoffen in sterk bewerkte voedingsmiddelen, kant-en-klare zoute snacks of diverse poedervormige producten. Bij een gezond dieet moet u ook gekleurde bruisende dranken vermijden. Het is natuurlijk niet erg als iemand af en toe naar zoiets grijpt, maar dat moet zeker niet elke dag gebeuren.

Een gezonde voeding is een voeding die de juiste hoeveelheid voedingsvezels bevat en gebaseerd is op de basisbeginselen van de piramide van gezonde voeding. Het moet een groot aantal groenten en vruchten bevatten, die op zichzelf een natuurlijke en volledig gezonde detox van het lichaam kunnen garanderen. Er moeten voldoende volkorenproducten zijn, maar ook magere zuivelproducten, vis, een beetje vlees en gezonde vetten in de vorm van olijfolie, plantaardige oliën en noten. Voedingssupplementen kunnen nuttig zijn, maar alleen als ze een eenvoudige en natuurlijke samenstelling hebben. De meest waardevolle supplementen zijn meestal die waarin voedingsvezels de hoofdrol spelen. De grote hoeveelheid ervan is bepalend voor de goede werking van het hele spijsverteringsstelsel, en soms is het helaas moeilijk om daarin te voorzien, vooral als je niet genoeg groenten en fruit eet. Dit is het moment waarop u veilig naar voedingsvezels in tabletten kunt grijpen. Dit supplement kan veel goeds doen, vooral als u het niet in voldoende grote hoeveelheden met natuurlijk voedsel verstrekt (en dat doen helaas maar weinig mensen).

De reinigende kracht van lichaamsbeweging
Wanneer mensen op zoek gaan naar de ideale manier om het werk van hun darmen te ondersteunen, hun conditie te verbeteren en zich zo van binnenuit te reinigen, stuiten ze meestal alleen maar op diverse tips om hun voeding te veranderen, zoals die welke hierboven zijn gepresenteerd. Maar soms is het de moeite waard om tegelijk een stap verder te gaan. Of zelfs proberen een heel ander pad te volgen. Als u uw dieet niet te veel wilt aanpassen, omdat u het als een goed en evenwichtig dieet beschouwt, kunt u altijd iets doen aan andere aspecten van uw leven, zoals de mate van lichaamsbeweging. In het algemeen is dit niveau te laag. Artsen luiden de noodklok, want helaas bewegen mensen steeds minder en leiden ze steeds vaker een zittende levensstijl. Enerzijds worden zij daartoe gedwongen door hun baan, maar anderzijds is ieder mens zelf verantwoordelijk voor wat hij met zijn vrije tijd doet, en hoeft hij die niet door te brengen terwijl hij op de bank tv kijkt of op het internet surft. U kunt voor uw darmen zorgen door uzelf over te halen tot meer (regelmatige!) lichaamsbeweging. Ondanks de schijn kunnen oefeningen letterlijk elk element van het menselijk lichaam verzorgen. Het feit dat ze het silhouet verbeteren en helpen om gewicht te verliezen is slechts één kant van de medaille. Ze hebben zeker ook een helende, reinigende en ontgiftende werking.

Absoluut elke vorm van lichaamsbeweging zal iemand helpen om voor de toestand van zijn darmen te zorgen. Uiteindelijk zou ieder mens zich dit moeten realiseren, zodat hij zichzelf op natuurlijke wijze kan overtuigen om te bewegen en zichzelf op de een of andere manier kan aanmoedigen om dit te doen. Oefeningen hoeven niet moeilijk te zijn! Om ze zonder grote problemen uit te voeren en er altijd tijd voor te vinden, en geen excuus om ze niet te doen, is het de moeite waard om onszelf te voorzien van een solide motivatie, die niet een paar dagen, maar op zijn minst een paar maanden zal duren. Het kan bijvoorbeeld een wens zijn om een natuurlijke detox uit te voeren. Oefeningen zorgen voor een dergelijke natuurlijke reiniging van het lichaam van gifstoffen, vooral als ze buiten worden uitgevoerd met een gematigde hartslag. Beweging helpt ook om pijnlijke constipatie te voorkomen. Het helpt de darmen te bewegen en het werk van het hele spijsverteringsstelsel te activeren. Hierdoor begint de bacteriële flora zachtjes toe te nemen en te verrijken. Dit zijn niet alleen theorieën. In wetenschappelijke studies, waarvoor mensen met een zittende levensstijl en mensen met een actieve levensstijl werden uitgenodigd, werd aangetoond dat de bacteriële flora van mensen die aan lichaamsbeweging doen veel rijker is. Dit feit zou een extra motivatie moeten zijn om te verhuizen. Wel, omdat sport gezondheid is en zelfs sport in de vorm van gewone dagelijkse wandelingen, die voor niemand moeilijk zouden moeten zijn.

Machtiging om uit te rusten en te ontspannen
. Een andere kwestie is ontspanning. De laatste tijd wordt namelijk steeds vaker gezegd dat alle delen van het lichaam op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn, zodat wanneer een deel begint te falen, dit een hik kan hebben op de andere delen. Het zenuwstelsel en de hele psyche moeten ook verzorgd worden. Je kunt er niet op rekenen dat het lichaam alle gifstoffen die het bereiken, kan verwerken als het lichaam voortdurend overwerkt, overbelast en gestrest is. Bij zo'n natuurlijke detox speelt rust een zeer belangrijke rol. Sommige mensen moeten het leren, als zij niet gewend zijn aan het zogenaamde "niets doen", en zelfs gewend zijn om voortdurend allerlei plannen uit te voeren en te streven naar maximale productiviteit. Dit is niet de manier. Op deze manier zult u eerder uzelf uitputten en uw gezondheid volledig verliezen dan dat u iets bereikt. Rust moet net zo'n vast onderdeel van het leven zijn als werken, eten koken, schoonmaken of voor kinderen zorgen. Je moet jezelf er gewoon toestemming voor geven. De mens is geen machine en kan niet eindeloos op volle toeren werken.

Niet iedereen heeft echter zo'n gelegenheid om zichzelf elke dag een paar uur van ontgifting van het lichaam te verschaffen door middel van acht uur slaap of andere vormen van ontspanning. Voor mensen met een drukke agenda is het raadzaam om verschillende ontspanningstechnieken te leren die in enkele minuten effect kunnen sorteren. Sommige kunnen zelfs gebruikt worden op weg naar het werk of... terwijl je in de rij voor de kassa staat! Je hebt geen uitrusting of gereedschap nodig, alleen wat concentratie en een open geest. Een goede ontspanningstechniek is de langzame ademhaling, waarbij je je volledig concentreert op wat er met je lichaam gebeurt terwijl je in- en uitademt. Het is ook de moeite waard om elke dag ten minste vijftien minuten in stilte te mediteren, waardoor het hoofd wordt vrijgemaakt van onnodige gedachten en de concentratie toeneemt. Deze meditatie moet zowel 's morgens als 's avonds worden gedaan. Iedereen kan het leren. Eventueel kan het ook worden vervangen door een sessie ontspannende rustige yoga.

Effectieve supplementen voor detox
. Al deze hierboven beschreven methoden werken echt en helpen het lichaam zichzelf te reinigen van gifstoffen, het probleem met hen is echter dat ze tijd kosten, en niet iedereen heeft genoeg geduld in zich om maanden te wachten op de eerste positieve effecten van een natuurlijke detox. Dus wat kan er gedaan worden om sneller te handelen? Is er een manier om de hele detox te versnellen en ervoor te zorgen dat het lichaam zich eerder ontdoet van alle stoffen die het van binnenuit vervuilen? Nou, zeker wel. Toegegeven, het is niet mogelijk dit te bereiken met volledig huiselijke methoden, maar niemand heeft gezegd dat u zich daartoe alleen moet beperken. Het gebruik van supplementen lijkt een even goed idee te zijn. Op dit moment slikken bijna alle mensen immers al een of ander voedingssupplement en ze zijn er meestal vol lof over, omdat ze dankzij die supplementen sneller verschillende doelen bereiken. Zij kunnen zich ook sneller van gifstoffen ontdoen, als zij maar het juiste product voor hen kiezen. Een of ander detox-supplement zal in deze rol het beste werken.

In het algemeen is een dergelijke reiniging van het lichaam van gifstoffen het best gebaseerd op gewoon verschillende methoden tegelijk. Door ze met elkaar te combineren zult u zeker de beste resultaten bereiken, dus het heeft geen zin om een techniek geforceerd op te geven. U kunt vol vertrouwen een gezonde voeding, ontspanning, lichaamsbeweging en supplementatie tegelijk toepassen. Degene die op deze manier te werk gaat, zal zeker een succesvolle detox op zichzelf uitvoeren.

polski | deutsch | español | UK | français | magyar | italiano | nederlands | românesc | SVENSKA | detailhandelcliniciancongress.org