Clasamentul produselor pentru curățarea corpului

#1
Produkt 1
Detoxyn

Detoxyn este un supliment care susține detoxifierea naturală a organismului. Suplimentul conține 11 ingrediente care lucrează împreună pentru a forma un complex eficient care ajută la eliminarea toxinelor și inactivează "ocupanții nedoriți". Detoxyn combate eficient oboseala cronică, crește rezistența organismului și ameliorează simptomele alergiilor. Preparatul îmbunătățește eficient confortul digestiv și împrospătează respirația. Marele său avantaj este compoziția sa naturală: Colină, DigeZyme, Canadian Bitterroot.

Comandați acum - Detoxyn
#2
Produkt 2
Spirulin Plus

Preparat pe bază de spirulină. Aceasta este o algă cu valori nutriționale bogate și cu o gamă largă de efecte benefice pentru sănătate. Spirulina a devenit un succes pe piața suplimentelor atunci când a fost descoperită acțiunea sa eficientă asupra sistemului imunitar și digestiv uman. Spiruli Plus se deosebește de multe alte preparate de acest tip deoarece combină puterea spirulinei cu alte alge cu efect similar (chlorella) și câteva ingrediente valoroase, cum ar fi lucerna, păpădia, ceaiul verde, urzica și zincul. Toate acestea sunt excelente pentru dezacidierea organismului, stimularea sistemului urinar și intestinal, accelerarea metabolismului, reducerea greutății, suprimarea poftei de mâncare și creșterea energiei.

Comandați Spirulin Plus acum
#3
Produkt 3
Fibre Select

Fibre Select Vital Fibre este un produs de curățare cu o compoziție complexă. Restabilește echilibrul acido-bazic, sprijină menținerea acestuia și elimină deșeurile din organism. Conține o serie de extracte de plante: fibre de mere, oligofructoză din rădăcină de cicoare, gumă de guar, coajă de semințe de vinete. Compoziția sa are ca scop eliminarea substanțelor nocive din organism, eliminarea senzației de oboseală, îmbunătățirea stării pielii și a unghiilor și reducerea greutății.

Comandați acum - Fibre Select
Zdjęcie

Mă simțeam groaznic, mă îngrășam și nu știam ce se întâmplă, iar doctorul nu a găsit nimic. Apoi, într-o zi, un prieten a sugerat timid că poate era vorba de acidificare. Și că exista un supliment eficient pentru acest lucru, Detoxyn. Am decis să încerc și după câteva săptămâni eram altfel... mai multă energie, o dispoziție mai bună, fără răceli și am slăbit 5 kg. Minunat!

Vezi mai multe >>

Zdjęcie

Nu mi-am făcut niciodată timp să mă îngrijesc de sănătatea mea. Știi, un bărbat este un bărbat. Și toate acele cafele, beri, fast-food-uri, dulciuri s-au răzbunat. Mi-am acidificat organismul, m-am simțit bolnavă și bătrână, iar eu am 42 de ani. Am văzut o reclamă pentru Detoxyn pe internet, am citit-o și am cumpărat-o. Iubesc internetul pentru astfel de informații, astăzi mă simt mult mai bine și mai tânăr!

Vezi mai multe >>

Zdjęcie

Ultimele trei luni au fost îngrozitoare pentru mine. Corpul meu era acidifiat și mă simțeam groaznic. Am luat un alt supliment și nimic. Când am citit despre Detoxyn am decis că aceasta este ultima încercare și apoi m-am dus la doctor. Și a fost ultima încercare, pentru că după doar o lună m-am simțit mai bine, iar apoi chiar am slăbit. Îl recomand!

Vezi mai multe >>

Purificarea organismului de toxine
. Acum a devenit la modă să se efectueze așa-numitele tratamente de curățare. Toată lumea pare să creadă că trebuie să se purifice. Merită să menționăm aici de la început că un organism sănătos și care funcționează corect este capabil să se curețe singur și o face în mod regulat, pentru că dispune de diverse organe în acest scop, cum ar fi ficatul. Acest lucru nu schimbă faptul că în anumite situații poate apărea o poluare patologică a organismului. Ca urmare a stresului puternic și permanent, a lipsei unui contact suficient cu aerul proaspăt, a unei alimentații necorespunzătoare sau a diferitelor tipuri de stimulente, organismul poate acumula diverse substanțe chimice și toxine. Deci, cum să scăpăm de ele? Ei bine, există câteva modalități. Curățarea organismului se poate face, cu siguranță, cu ajutorul diverselor suplimente alimentare - de exemplu, tablete sau ceaiuri - dar înainte de a ajunge la astfel de produse, merită să ne ocupăm de elementele de bază, iar acestea vor fi dieta și activitatea fizică, adică elementele care alcătuiesc viața de zi cu zi a fiecărei ființe umane. Numai după ce aceste lucruri au fost puse în ordine ne putem gândi la suplimente. Ar trebui subliniat întotdeauna faptul că este doar un adaos, și nu fundamentul unei vieți sănătoase.

O dietă sănătoasă pentru intestin
. Intestinele se pot curăța foarte bine. Tot ce trebuie să faceți este să le ajutați și să le sprijiniți puțin în acest sens, în loc să le îndopați cu dulciuri, alimente grase și alte produse procesate. De obicei, cele mai simple soluții sunt cele mai eficiente, prin urmare, suplimentele specializate și costisitoare pot fi înlocuite cu succes printr-o simplă dietă sănătoasă pentru intestine. Anumite produse trebuie evitate pe ea. Nu este suficient să mâncați doar ceea ce este bun, ci trebuie să renunțați și la acele lucruri care vor dăuna sistemului metabolic și care vor face ca întregul organism să funcționeze mai prost. Deosebit de dăunătoare în această privință sunt, desigur, dulciurile. Aproape toată lumea le place, dar nu au nimic bun în ele, în afară de gustul lor. Dulciurile obișnuite, pline de zahăr, sunt mai bine înlocuite cu cele pe care le preparați voi înșivă sau cu cele în care zahărul este înlocuit cu xilitol, mai puțin dăunător. Există, de asemenea, multe toxine în alimentele puternic procesate, în gustările sărate gata preparate sau în diverse produse sub formă de praf. Într-o dietă sănătoasă ar trebui să evitați și băuturile carbogazoase colorate. Bineînțeles, nu este mare lucru dacă cineva caută un astfel de lucru din când în când, dar astfel de lucruri nu ar trebui să fie luate în fiecare zi.

O dietă sănătoasă este o dietă care conține o cantitate adecvată de fibre alimentare și se bazează pe principiile de bază ale Piramidei alimentației sănătoase. Acesta trebuie să includă un număr mare de legume și fructe, care în sine sunt capabile să garanteze o detoxifiere naturală și complet sănătoasă a organismului. Ar trebui să existe o mulțime de produse din cereale integrale, dar și produse lactate slabe, pește, puțină carne și grăsimi sănătoase sub formă de ulei de măsline, uleiuri vegetale și nuci. Suplimentele alimentare pot fi utile, dar numai dacă au o compoziție simplă și naturală. Cele mai valoroase suplimente sunt, de obicei, cele în care fibrele alimentare joacă rolul principal. Cantitatea sa ridicată determină buna funcționare a întregului sistem digestiv și, uneori, din păcate, este dificil de furnizat, mai ales dacă nu mâncați suficiente legume și fructe. Acesta este momentul în care puteți apela în siguranță la fibrele alimentare din tablete. Acest supliment poate face foarte mult bine, mai ales dacă nu îl furnizați în cantități suficient de mari cu alimente naturale (și, din păcate, puțini oameni o fac).

Puterea purificatoare a activității fizice
Atunci când oamenii încep să caute modalitatea ideală de a susține activitatea intestinelor lor, de a-și îmbunătăți starea și, astfel, de a se curăța din interior, de obicei, dau doar peste diverse sfaturi pentru a-și schimba dieta, cum ar fi cele prezentate mai sus. Dar, uneori, merită să faceți un pas mai departe în același timp. Sau chiar să încerci să urmezi o cale complet diferită. Dacă nu doriți să vă modificați prea mult dieta, deoarece considerați că este o dietă bună și echilibrată, puteți face întotdeauna ceva în legătură cu alte aspecte ale vieții dumneavoastră, cum ar fi nivelul de activitate fizică. În general, acest nivel este prea scăzut. Medicii trag un semnal de alarmă, pentru că, din păcate, oamenii se mișcă din ce în ce mai puțin și duc tot mai des un stil de viață sedentar. Pe de o parte, sunt forțați să facă acest lucru de locul de muncă, dar, pe de altă parte, fiecare persoană este responsabilă pentru ceea ce face în timpul liber și nu trebuie să și-l petreacă stând pe canapea, uitându-se la televizor sau navigând pe internet. Poți avea grijă de intestinele tale convingându-te să practici o activitate fizică mai frecventă (regulată!). În ciuda aparențelor, exercițiile fizice pot avea grijă literalmente de fiecare element al corpului uman. Faptul că acestea îmbunătățesc silueta și ajută la pierderea în greutate este doar o parte a monedei. De asemenea, au cu siguranță un efect de vindecare, curățare și detoxifiere.

Absolut orice formă de exercițiu va ajuta o persoană să aibă grijă de starea intestinelor sale. Așadar, fiecare persoană ar trebui să realizeze acest lucru în cele din urmă, astfel încât să se poată convinge în mod natural să se miște și să se încurajeze cumva să o facă. Exercițiile nu trebuie să fie dificile! Pentru a le efectua fără probleme majore și pentru a găsi întotdeauna timp pentru ele, și nu o scuză pentru a nu le face, merită să ne oferim o motivație solidă, care va dura nu câteva zile, ci cel puțin câteva luni. Poate fi, de exemplu, dorința de a face o detoxifiere naturală. Exercițiile fizice oferă o astfel de curățare naturală a organismului de toxine, mai ales dacă sunt efectuate în aer liber, la un ritm cardiac moderat. De asemenea, mișcarea ajută la evitarea constipației dureroase. Ajută la mișcarea intestinelor și la activarea activității întregului sistem digestiv. Datorită acesteia, flora bacteriană începe să crească ușor și să se îmbogățească. Acestea nu sunt doar teorii. În cadrul unor studii științifice, la care au fost invitate persoane care duc un stil de viață sedentar și cele care duc un stil de viață activ, s-a demonstrat că flora bacteriană a persoanelor care fac mișcare este mult mai bogată. Acest fapt ar trebui să fie o motivație suplimentară pentru a se muta. Ei bine, pentru că sportul este sănătate și chiar sportul sub forma unor plimbări zilnice obișnuite, care nu ar trebui să fie dificil pentru nimeni.

Permis de odihnă și relaxare
. O altă problemă este relaxarea. Acest lucru se datorează faptului că, în ultima vreme, se spune din ce în ce mai des că toate părțile corpului sunt conectate într-un fel sau altul, astfel încât, atunci când o parte începe să cedeze, aceasta poate avea un efect de sughiț asupra celorlalte părți. Sistemul nervos și întregul psihic trebuie, de asemenea, să fie îngrijite. Nu vă puteți baza pe faptul că organismul poate face față tuturor toxinelor care ajung la el dacă acesta este în mod constant suprasolicitat, supraîncărcat și stresat. Într-o astfel de detoxifiere naturală, odihna joacă un rol foarte important. Unii oameni trebuie să învețe acest lucru, dacă nu sunt obișnuiți cu așa-numitul "a nu face nimic", ba chiar sunt obișnuiți să îndeplinească în mod constant diverse planuri și să se străduiască să atingă productivitatea maximă. Nu aceasta este calea. În acest fel, mai degrabă vă veți epuiza și vă veți pierde complet sănătatea decât să obțineți ceva. Odihna ar trebui să fie o parte la fel de constantă a vieții ca și munca, gătitul cinei, curățenia sau îngrijirea copiilor. Trebuie pur și simplu să vă dați permisiunea pentru asta. Omul nu este o mașină și nu poate lucra la nesfârșit la viteză maximă.

Cu toate acestea, nu toată lumea are o astfel de oportunitate de a-și oferi câteva ore de detoxifiere a organismului în fiecare zi prin opt ore de somn sau alte forme de relaxare. Pentru cei care au un program încărcat, este recomandabil să învețe o varietate de tehnici de relaxare care își pot face efectul în câteva minute. Unele dintre ele pot fi folosite chiar și în drum spre serviciu sau... în timp ce stăteai la coadă la casa de marcat! Nu ai nevoie de niciun echipament sau instrument, ci doar de concentrare și de o minte deschisă. O tehnică excelentă de relaxare este respirația lentă, în care vă concentrați pe deplin asupra a ceea ce se întâmplă în corpul dumneavoastră în timp ce inspirați și expirați. De asemenea, merită să petreceți cel puțin cincisprezece minute în fiecare zi într-o meditație liniștită, care eliberează capul de gândurile inutile și crește nivelul de concentrare. Această meditație trebuie făcută atât dimineața, cât și seara. Oricine o poate învăța. Opțional, poate fi înlocuită cu o sesiune de yoga calmă și relaxantă.

Suplimente eficiente pentru detoxifiere
. Toate aceste metode descrise mai sus funcționează cu adevărat și ajută organismul să se curețe de toxine, însă problema cu ele este că necesită timp și nu toată lumea are suficientă răbdare în sine pentru a aștepta luni de zile primele efecte pozitive ale unei detoxifieri naturale. Deci, ce se poate face pentru a acționa mai repede? Există vreo modalitate de a accelera întreaga detoxifiere și de a face organismul să scape mai repede de toate substanțele care îl murdăresc din interior? Ei bine, cu siguranță da. Este adevărat că nu este posibil să obțineți acest lucru prin metode complet casnice, dar nimeni nu a spus că trebuie să vă limitați doar la ele. Utilizarea suplimentelor pare a fi o idee la fel de bună. La urma urmei, în acest moment, aproape toți oamenii iau deja un fel de suplimente alimentare și, de obicei, o laudă foarte mult, deoarece datorită lor își ating mai repede diverse obiective. De asemenea, se pot curăța mai repede de toxine, dacă aleg produsul potrivit pentru ei. Un fel de supliment conceput pentru detoxifiere va funcționa cel mai bine în acest rol.

În general, o astfel de curățare a organismului de toxine se bazează cel mai bine pur și simplu pe mai multe metode diferite în același timp. Combinându-le împreună, veți obține cu siguranță cele mai bune rezultate, așa că nu are rost să renunțați cu forța la nicio tehnică. Puteți aplica cu încredere o dietă sănătoasă, relaxare, activitate fizică și suplimentarea în același timp. Cel care lucrează în acest fel, va efectua cu siguranță o dezintoxicare de succes asupra sa.

polski | deutsch | español | UK | français | magyar | italiano | nederlands | românesc | SVENSKA | clinicajuancarrero.net